TOIMITUSEHDOT

Tilaus

Helpoiten voit tehdä tilauksesi suoraan netissä ostoskoria käyttämällä. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen tilausvahvistuksen.

Voit tiedustella tuotetta myös sähköpostitse osoitteesta info@vauvan-vaatteet.fi.Tällöin saat ennakkolaskun sähköpostiisi.

Kauttamme onnistuu myös tekstiviestitilaus. Lähetä meille yhteystietosi sekä haluamasi tuotteiden tiedot tekstiviestilllä numeroon 0406472020. Lähetämme takaisin vahvistusviestin ja laskun postissa.

Verkkokaupasta tilattaessa asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias! Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava oheisiin toimitusehtoihin.

 

Hinnat

Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR).Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Vauvan-vaatteet.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Toimitustapa ja Toimituskulut

Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen.Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilaukseen lisätään toimituskulut.Toimitamme tilauksesi sinua lähimpään postiin.

Postituskulut 7,10 euroa veloitetaan jokaisesta toimituksesta Yli 70 euron tilaukset toimitettan postikuluitta.

 

Maksutavat

Voit maksaa tilisiirrolla ennakkomaksuna, verkkopankin kautta. 

Tilisiirto ohje:
 
(Voit maksa tilauksesi käyttäen alla olevaa tili numeroa. Kirjoita viesti kohtaan tilausnumerosi.)
 
Osuuspankki
IBAN FI 1257805520023726
 
YRITYSTILI
578055-223726
 
Y-TUNNUS
2290746-3

 

1.Ennakkomaksu

Maksutavan ollessa ennakkolasku asiakkaalle lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse lasku, jonka hän maksaa esimerkiksi oman verkkopankkinsa kautta.

Tuote lähetetään asiakkaalle maksun näkyessä tilillä. Odotamme suoritusta korkeintaan 5 arkipäivää, minkä jälkeen tilaus katsotaan peruuntuneeksi ja tuote palautetaan myyntiin. Tilausvalikoiman tuotteet tilataan aina erikseen ja maksetaan ennakkoon.

 

2.EVERYDAY-VERKKOMAKSU, KOROTONTA MAKSU AIKAA TAI OSAMAKSU

Maksettaessa Everyday-verkkomaksulla, Vauvan-vaatteet.fi/Finland Media Services Ay toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä ja vastaa tuotteiden toimituksista sekä niihin liittyvistä reklamaatioista. Everyday-verkkomaksu toimii maksutapana, laskuttaa asiakasta ja on maksun saaja.

Everyday-verkkomaksu

puh. 020 741 2030 arkisin klo 9 – 20.

Asiakaspalvelumme palvelee myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@everyday.fi

MAKSAMINEN EVERYDAY-VERKKOMAKSULLA

1. Valitse Everyday maksuvaihtoehdoksi

2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi

3. Hyväksy maksu

Tässä kuussa tehdyt ostot laskutetaan ensi kuun lopussa. Laskun maksun yhteydessä voit valita maksatko ostoksen osamaksulla vai korottomasti kerralla. Käyttäessäsi Everyday-verkkomaksua, saat myös Everyday-luoton käyttöösi. Voit nostaa luotosta haluamiasi summia tilillesi tai ostaa sillä verkossa.

Lisätietoja http://www.everyday.fi/verkkomaksu

Käsittely ja Toimitusaika

Tilauksesi lähetetään sinulle mahdollisimman pian postitse maksun näkyessä tilillämme. Pyrimme nopeaan palveluun.

Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se tapahtuu yleensä saman viikon aikana.

Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden kalenteriviikon aikana.

Mikali asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta.

 

Tietosuoja

Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa www.vauvan-vaatteet.fi asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tilausten käsittelyyn sekä asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterin käyttöoikeus on vain rekisterin pitäjällä ja se sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

Yrityksemme käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

 

 

 

Vauvanvaatteet

Vauvanvaatteet Netistä, Potkupuvut ja Potkuhousut, Vauvan Hupparit ja Puserot, Ruokalaput, Päähineet ja Käsineet, Vauvan Setit, Vauvan Housut, Vauvan Kengät, Uimapuvut ja Pyyhkeet, Vauvan Body ja T-Paidat, Vauvan Mekot, potkupuku vauvalle, Sukat ja Sukkahousut, Unipussit, vauvan juhlamekko, Vauvan tossut, Tyttöjen vaatteet, Vaatteet vauvalle.

Ota yhteyttä

Y-tunnus:
2290746-3
0406472020
Espoo
Suomi
info@vauvan-vaatteet.fi
www.vauvan-vaatteet.fi

Facebook

Maksutavat

vauvanvaatteet_maksutavat