VAIHTO JA PALAUTUS


Kuluttajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien.

Tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä ja pesemättömiä. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa. Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi lue huolellisesti tuotetiedot.Ennen palautusta oltava yhteydessä myyjäliikkeeseen ja ilmoitettava yhteystiedot,tilausnumero,tilinumero,palautettavat tuoteet ja palautuksen kokonais arvon sekä palautuksen syy. Ilmoita palautuksesta sähköpostitse etukäteen osoitteeseen info@vauvan-vaatteet.fi. Sukkahousut ja leggingsit voi palauttaa vain jos pakkaus on avaamaton.  Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksista. Uuden EU-direktiivin mukaisesti ostaja vastaa palautetun tuotteen postituskustannuksista ja myös meidän verkkokaupassa sovelletaan tätä direktiiviä.

Palautetun tuotteen arvo hyvitetään pankkitilille, kun tuote on palautunut meille takaisin. 

 

Vauvanvaatteet

Vauvanvaatteet Netistä, Potkupuvut ja Potkuhousut, Vauvan Hupparit ja Puserot, Ruokalaput, Päähineet ja Käsineet, Vauvan Setit, Vauvan Housut, Vauvan Kengät, Uimapuvut ja Pyyhkeet, Vauvan Body ja T-Paidat, Vauvan Mekot, potkupuku vauvalle, Sukat ja Sukkahousut, Unipussit, vauvan juhlamekko, Vauvan tossut, Tyttöjen vaatteet, Vaatteet vauvalle.

Ota yhteyttä

Y-tunnus:
2290746-3
0406472020
Espoo
Suomi
info@vauvan-vaatteet.fi
www.vauvan-vaatteet.fi

Facebook

Maksutavat

vauvanvaatteet_maksutavat